ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Playbook android app podršku spominju tijekom demo na MWC, stari BlackBerry pojaviti u ShopSavvy Android dnevnika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/playbook-android-app-support-mentioned-during-demo-at-mwc-old-b/:
Kao što je napregnut kao što čini svibanj, glasine da RIM radi na nekakav android app potporu za svoje QNX-based playbook tableta su ustrajala u različitim oblicima već mjesecima - i oni 'okrenuo se još jednom u video pošta razvojem zajednice MobileMonday je Rio poglavlje snimljen MWC ranije ovog mjeseca, gdje RIM rep naizgled kaže: "Mi također će podržati Android aplikacije", nakon što govorimo o Java-based ponude. Naravno, to bi mogao sam bio priređen neki ološ rousers ili rep može jednostavno sam bio odjekuje glasine on je vidio na interwebs - ali bez obzira, dodaje ulje na vatru. Slijedite break vidjeti video od toga.

Ali to dobiva weirder. ShopSavvy - što čini verzije svoje aplikacije za Android i IOS - započeo okreće se nekoliko starijih uređaja BlackBerry u izgradnji Android je korištenje statističkih podataka o Flurry : Curve 8300 i 8520, biti specifičan, zajedno sa 8600 modelom koji ne postoji (barem ne još). 8300, osobito, prilično je drevni u ovom trenutku i mi smo vlasništvo tvrdo vrijeme omatanje naš mozak oko RIM's plan igre u portanje Dalvik (ili Dalvik-poput), VM i povezane knjižnice preko njega, ako ništa drugo, mogao Flurry biti zbunjen. Onda opet, sljedeće generacije full-touch BlackBerry koja se događa samo pokrenuti cijeli paket android aplikacije u pješčaniku može biti prilično uvjerljiv proizvod, dapače.

[Hvala svima koji su poslali ova u]

Nastaviti čitanje playbook android app podršku spominju tijekom demo na MWC, stari BlackBerry pojaviti u ShopSavvy Android dnevnika

Playbook android app podršku spominju tijekom demo na MWC, stari BlackBerry pojaviti u ShopSavvy Android prijavi prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 17:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrackBerry , BGR | izvor ShopSavvy | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar