ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Apple dodaje uzorak zaključavanje na iPhone app koji vam ne mogu imati?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/apple-adds-pattern-locking-to-an-iphone-app-that-you-cant-have/:
Devet točaka uzorak zaključavanje opcija je jedna od onih stvari android jedinstveno - to je bio tamo otkad G1 , pa čak i ako ne osobno ga koristiti, izgledi su dobri da ga prepoznaju. Pa kad smo ga vidjeti na iPhone - očito na app koristi Apple interno - možete cijeniti zašto smo idući u obaviti dvostruko uzeti. Što ste obličje at ovdje je jedan od nekoliko ekrana dobivenih 9 do 5 Mac, navodno prikazuje verzija Appleovog zaposlenika samo AppleConnect app s podrškom za uzorak zaključavanje držati ispitujući oči out. Čini se da app nameće neke minimalne dužine gesta predstavljati Secure Lock - i s obzirom na neke od forenzičkih znanosti tamo događa , možemo se kladiti da moraš biti prilično dug. Naravno, nijedan od tih sredstava ćemo vidjeti lice pokazati u stvarni IOS graditi, ali mjesto kaže da tvrtke testiranje mehanizma u drugim internim alatima ... i ako ništa drugo, Apple čini se da je priznajući da lock obrasci nisu strašna ideja.

[Hvala, Jakov]

Apple dodaje uzorak zaključavanje na iPhone app koji ne možete imati? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 21:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor 9 do 5 Mac | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar