ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Mega Hurtz paintball robot na daljinsko upravljanje, oklopljenih tenk ste oduvijek željeli (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/28/mega-hurtz-paintball-robot-is-the-remote-controlled-armor-plate/:
Iz bilo kojeg razloga, staze za paintball i robotike razvoja su skloni da konvergirati . Najnoviji u održavanju ove fine tradicija Mega Hurtz trut vidite gore, designed by momak po imenu Chris Rogers. To značajke Rekonfigurabilni oružje platforme - tako da, možete ga dotjerati u suvremeni ED-209 - opremljen night-vision kamere, termovizijske kamere, i laser opseg. Paintball gun Chris je instaliran na Mega Hurtz može potegnuti preko 20 rundi svaki drugi i nagiba, vertikalno i horizontalno za precizniji ciljem. Ona dolazi s daljinskim upravljačem video hranjenja što neradnik vidi da korisnik, tako da sve što stvarno trebate dominirati vaš sljedeći wargame s Mega Hurtz će biti velikodušni u pomaganju nemilosrdnost. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Mega Hurtz paintball robot na daljinsko upravljanje, oklopljenih tenk ste oduvijek željeli (video)

Mega Hurtz paintball robot na daljinsko upravljanje, oklopljenih tenk ste oduvijek željeli (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 28 veljača 2011 09:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OhGizmo! | izvor Kickstarter | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar