četvrtak, 2. prosinca 2010.

Spacelog pruža fascinantan pretraživanje teksta prijepisa za NASA misije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/spacelog-provides-fascinating-searchable-text-transcripts-for-na/:
Što vi tražite na gore skeniranje fizičke NASA transkript poznati trenutak Apollo 13 svemirske misije. Ti transkripti čine iznimno fascinantno čitanje, osobito ako (poput nas) da ste stvarno u detalje. Sada, po prvi puta u povijesti, te transkripti se ... prepisao opet, na internetu . Da, ako lutati preko Spacelog, sada možete sliku u punoj transkripti Apollo 13 i Merkur 6 svemirske misije u pretraživi tekst koji se također povezuje natrag na izvor slike kao onaj na slici gore. To je vrsta povijesne dokumentacije i pristup koji nas podsjeća zašto je internet tako, ludo strašan. Spacelog's site također kaže da oni su idući u pružaju druge misije transkriptima u budućnosti, uključujući i Gemini 7, Apollo 8 i Apollo 11.

Spacelog pruža fascinantan pretraživanje teksta prijepisa za NASA misije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinac 2010 09:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Spacelog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar