četvrtak, 2. prosinca 2010.

Chrome sandboxes Flash Player u najnovije Dev kanal puštanje za Windowse

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/chrome-sandboxes-flash-player-in-latest-dev-channel-release-for/:
Hej, Adobe je napokon podoba vanjska strana kako napraviti Flash siguran - da Google to učiniti! Dečki iza svoje omiljene tražilice imati obnovljeno njihov najnoviji Dev kanal puštanje Chrome uključiti nove sandboxing pogon za Flash Player sadržaj. To će poslužiti za ograničavanje pristupa osjetljivim resursima sustava i napraviti Flash je rad općenito manje prijeteći prijedlog nego što trenutno je. To također označava ispunjenje dugogodišnjeg obećanja iz Googlea kako bi Flash isti tretman je dodjeljene JavaScript i HTML renderiranje za neko vrijeme, i trebao bi biti dobrodošla vijest za Windows korisnici žele kako bi se smanjila "potencijalni napad površini" od svog preglednika. Žao nam je, Mac obožavatelja, ti si u unsecured hladno za sada. Naravno, Dev kanal sama je jedan korak manje rafiniranih od beta softver, pa čak i ako ste na Windows bilo bi poželjno da ga čekati malo.

Chrome sandboxes Flash Player u najnovije Dev kanal puštanje za Windowse prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinca 2010 05:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | izvor Krom blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar