četvrtak, 2. prosinca 2010.

NVIDIA GeForce GTX 580 i AMD Radeon HD 6870 četvornih off u dual-card showdown

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/nvidia-geforce-gtx-580-and-amd-radeon-hd-6870-square-off-in-dual/:
Bilo da ste NVIDIAn nazvavši ga SLI ili Radeonite se odnose na to kao CrossFireX , grafičke kartice, postavljanje multi je danas gotovo preduvjet za doživljava najbolje što PC igara ima za ponuditi. To bi se nemarni od nas, dakle, ne da vam točka u smjeru Izvješća posade Tech's najnoviji proboj, koji traje istražne zaviriti u dual-card performanse na NVIDIA's najnovije i najveće GeForce GTX 580 i naravno ga uspoređuje s širok rasponu od druge alternative na tržištu. AMD-ov najnoviji osvježiti, Radeon HD 6870 , je među tih opcija, iako je vrijedno pamćenja da je tvrtka je pravi high-end opreme ne zbog za još nekoliko tjedana. Svejedno, većina ljudi će se kupuju svoj odmor platformama desno oko sada, a ako želite iscrpan vodič kao što je ono što na grafičkom ispred, izvor link je vaš najbolji, um ... izvor.

NVIDIA GeForce GTX 580 i AMD Radeon HD 6870 četvornih off u dual-card obračun prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinac 2010 11:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tech Report | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar