četvrtak, 2. prosinca 2010.

ATV Flash (crna) je sada u beta fazi, spremni opremiti svoj novi Apple TV s preglednikom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/atv-flash-black-now-in-beta-ready-to-equip-your-new-apple-tv/:
To je uvijek malo smiješno poslovnih plaćati za hack, ali Fire Core-a ATV je Flash ozbiljan proizvod i ne možemo ih kriviti zbog pokušaja da mužjak off stražnjem dijelu ga. Sada nastavak, ATV Flash (crna) , ovdje u beta obliku, donoseći podskup ATV Flash funkcionalnosti na potpuno novi Apple TV, koji traje da fancy novi IOS-based 4,0 softvera. Ono što je najvažnije, Fire Core donosi HTML5-kompatibilni preglednik, ali Last.fm app i Plexa klijenta su dobrodošli tag alongs. "Uskoro" značajke uključuju proširio medijski format podrška i umrežene skladištenje podršku. Cijena pre-order beta je $ 20, a konačnu hack će u maloprodaji za 30 dolara. Za postojeće korisnike, (crni) je besplatnu nadogradnju.

[Hvala, Gustavo]

ATV Flash (crna) je sada u beta fazi, spremni opremiti svoj novi Apple TV s preglednikom prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 18:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fire Core | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar