četvrtak, 2. prosinca 2010.

Android 2.x sada čini 83 posto svih aktivnih Googlephones

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/android-2-x-now-accounts-for-83-percent-of-all-active-googlephon/:
Nismo potpuno sigurni da korisnici Android 2.1 će biti sretni da se u paketu u sa 2,2 potrošačima - nakon svega, ima dosta u Froyo da nije dostupna na Eclair - ali ostaje činjenica da je cool 83 posto aktivno koristi android telefoni Trenutno pokrenuti jedan od dva najnovija iteracija. Podsjetnik zaslužuje reći da je "aktivan" znači one koje smo pristupili android tržište preko navedenih dva tjedna - što može imati blagi pristranost prema nad-predstavljaju novije telefone sa ukućani bilo napuštanja njihove Cupcake i Donut slušalice ili jednostavno ne u potrazi za novim aplikacije za njih. Bilo kako bilo, mi misliti da je dobro vidjeti takve lijepe velike kriške uzeti gore mimo Android najnaprednije inačice, čini se gotovo sramota da Gingerbread dolazak uskoro će poremetiti stvari sve više ponovno. Za sada, mi smo s našim delikatesa, sve to hrana govoriti je dao nas munchies.

[Hvala, Dan]

Android 2.x sada čini 83 posto svih aktivnih Googlephones prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinca 2010 02:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Developers | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar