četvrtak, 2. prosinca 2010.

Sony 'Hibrid FPA "tekući kristal tehnika poravnavanja postavlja pitanja LCD ravno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/sony-hybrid-fpa-liquid-crystal-alignment-technique-sets-lcd-is/:
Sony je najavio novi LCD zaslon tehnologija Hybrid FPA (polja induciranog foto-reaktivnog poravnanje), za koje tvrdi da pruža jato poboljšanja za LCD u područjima vrijeme odziva, kontrast, panel stabilnost i brzina proizvodnje. Za one od vas koji su spavali kroz prikaz znanosti u školi (bez srama), ovaj se svodi na Sony pronaći bolji način da se svađa nestašan tekućim kristalima molekule (LCMS) u više optimalno vezama - što je važno budući da je ovo utječe na to kako svjetlost prolazi i dakle kako su slike riješen. Nova tehnika temelji se na ranije djelo, koji je bio usredotočen na okomito poravnanje LCMS putem poravnanje sloj. Kao lijevi dijagram pokazuje, kroz pre-nagib pozicioniranje na podlozi sloj, LCMS bili su prisiljeni u više stabilne vertikalne države, koja se kreće ih brže i preciznije, a zahtijevaju manje napona. Drugim riječima, slikama riješen brže i ravnomjernije, što je rezultiralo u "čistač" bijelaca i crnaca s manje zamućivanja. Hibridni FPA jednostavno poboljšava situaciju usklađivanja LCMS još okomito, koja su proizvela odziva manje od 3ms u testovima. To je velika vijest za ljubitelje 3D i igračima, i treba pomoći barem Sony potez jedinice izvan prodavač polica u nekom trenutku, pogotovo ako svoje planove za brzu komercijalizaciju ove tehnologije držite istinito.

Nastaviti čitanje Sony 'Hibrid FPA "tekući kristal tehnika poravnavanja postavlja pitanja LCD ravno

Sony 'Hibrid FPA "tekući kristal tehnika poravnavanja postavlja pitanja LCD ravno prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinac 2010 05:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar