četvrtak, 2. prosinca 2010.

Android Gingerbread službeno Vam teases u Google video glas pretraživanje tutorial

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/android-gingerbread-officially-teases-you-in-googles-voice-sear/:
Naravno, već smo sami gorged na dosta Gingerbread putem g. Blurrycam , pa čak i Eric Schmidt sebe, ali to je tek sada službeno Google (ili slučajno), dao nam je obilazak sljedeći android izdanje. U nedavnom glasovne pretrage video tutorial iz Googlea Hong Kong, orao očiju peeps uočili mnoge tužibaba znakove od licitara na ono što se čini Nexus One. Kao što možete vidjeti gore, rekao je sportski firmware prethodno vidio crni status ladicu sa svojim novim ikonama, uz suptilno praćka bacač bar na dnu početnom zaslonu. Brzo zaviriti u postavkama također otkriva restyled gumbe, kao i novi tab pod nazivom "Povezani" u tržište stranici app opis. Pomoć si neke više pikantnih dobrote prije nego što bude prekasno - video je odmah nakon pauze (od 00:47).

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Android Gingerbread službeno Vam teases u Google pretraživanje video glas tutorial

Android Gingerbread službeno Vam teases u Google pretraživanje video glas udžbenik prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinca 2010 00:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android rezanci | izvor GOOGLEinHK (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar