četvrtak, 2. prosinca 2010.

HP-ov DreamScreen 400 je touchscreen Linux desktop nikada nećete posjedovati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/hps-dreamscreen-400-is-the-touchscreen-linux-desktop-youll-nev/:
"Što je ovo stvar? To izgleda prilično cool. Što se prilično ikone! Mogu li ih dodirnuti? Mogu, stvarno?" Itd., koji zapravo opisuje naša infantilna misao proces kada smo stumbled preko DreamScreen 400 (ne smije miješati s foto okvir DreamScreen linija), novi sve-u-jednom stolno iz HP-a, ali odjednom je sve postalo jasno: to je stvar izgrađen na indijsko tržište, te nam bucmast Amerikanci će morati držati na sanjanje. Ipak, to je zanimljiv misaoni eksperiment. HP je dugo tražio da se razlikuju u svojoj Windows-temeljen prinose, pa čak i na vrijeme napustio svoj prvi OS ljubav sa svojim Mobile Internet izdanje Ubuntu-based netbooks i sad je predstojeći webOS tablete . DreamScreen 400, koji traje neki okus Linuxa s opsežnim, dodir-friendly HP koža na vrhu, vrsta pokazuje alternativnoj stvarnosti u kojima HP je odlučio slijediti Linux u prostoru potrošač radna površina - Microsoft biti proklet. Naravno, ovo je također aktualna stvarnost: trebali biste biti u mogućnosti kupiti ovaj 18,5-inčni desktop u Indiji za RS. 19.999 (oko $ 450) u Indiji desno oko nowish, pa ćemo vidjeti gdje je HP-ovog softvera uzima odavde.

[Hvala, Chris J. ]

Nastaviti čitanje HP-DreamScreen 400 je touchscreen Linux desktop nikada nećete posjedovati

HP-ov DreamScreen 400 je touchscreen Linux desktop nikada nećete posjedovati prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 20:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar