četvrtak, 2. prosinca 2010.

PeeWee PC netbook kreće do 2,0, ocijenjeno da se najgore vaš mališan može isporučiti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/peewee-pc-netbook-moves-to-2-0-rated-to-take-the-worst-your-tot/:
PeeWee PC netbook kreće do 2,0, ocijenjeno da se najgore vaš mališan može rukovati
Malo prsti mogu jelo iz velike boli za gadgete, i osim ako vaš mali jedan je debeo dovoljno da potezanje okolo Toughbook ćete se žele nešto malo i izdržljiv za njih. Unesite $ 449 PeeWee Power 2.0, najnovije izdanje na tvrtke serije jare-friendly računala. Ovaj netbook je rekao da preživjeti s kapi samopouzdanje, ali samo je "vodootporan" tipkovnice, tako da ne bacanje onih sippy čaše samo još. Također dolazi učitava s sigurnosni softver na nadamo se čuvati svoju djecu od pronalaženja najgore neto ima za ponuditi, ali sa samo 1.6GHz N270 Atom procesor na slavinu, 1GB RAM-a, i samo 30GB HDD za pohranu, mi smo to nagađanje također može biti dobar alat kako bi ih naučiti sve o strpljenje.

Galerija: PeeWee Power 2,0

Nastaviti čitanje PeeWee netbook kreće PC-a na 2,0, ocijenjeno da se najgore vaš mališan može isporučiti

PeeWee PC netbook kreće do 2,0, ocijenjeno da se najgore vaš mališan može isporučiti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinac 2010 14:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PeeWee PC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar