četvrtak, 2. prosinca 2010.

Canon će sada dodati zaključavanje način biranja vašem EOS 5D Mark II ili 7D ... za 100 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/canon-will-now-add-locking-mode-dial-to-your-eos-5d-mark-ii-or-7/:
Oh, da - Pentax svibanj imati baciti jedan u gratis na svoj K-7 , i Nikon je učinio isto na njegovu D3S , ali nitko od što je zaista važno, ako ste ponosni vlasnik Canon, sad to? Za one hranjen gore sa slučajno kreće njihov način biranja tijekom kritički pucati, Canon sada nudi uslugu naplaćuje za EOS 5D Mark II i EOS 7D kamere. Za uredan iznos od 100 dolara, oprema će se instalirati Mode Dial s centra nalazi zaključavanje gumba - cilj ovdje je kako bi se spriječilo kotača od koji se kreće za vrijeme "normalne kamera rad", dok je istovremeno mužnje dodatni Benjamin iz odijelo je lojalne baze klijenata. 'Naravno, tu je čašu pola puna / polupraznom način gledanja na ovo. Ti bi mogao prasak na Canon za ne uključujući ovaj od jednog dana, ili ste mogli biti zahvalni da imaju mogućnost na sve. Vaš potez, cinik.

Canon će sada dodati zaključavanje način biranja vašem EOS 5D Mark II ili 7D ... za 100 dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinac 2010 02:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kanon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar