četvrtak, 2. prosinca 2010.

Dish mreža pokreće Remote Access aplikaciju, donosi live TV i raspoređivanje na ipad

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/dish-network-launches-remote-access-app-brings-live-tv-and-sche/:
Vidite, to nije tako loše, sada je to bio? Ako ste zbunjen, jednostavno smo se odnosi na tjedna da vlasnici imaju ipad morao slušati svoje Android-lovin 'braće naslađivati o što Dish Network's Remote Access aplikaciju. Kao i danas, taj isti komad od softver je dostupan u App Store, omogućujući ipad vlasnici gledati uživo i snimljenih programa tako dugo dok oni 'broadband-povezan, Sling-omogućen sprava kao što je Sling adapter . Također će omogućiti ipad vlasnicima pregledavati i pretraživati i do devet dana programiranja, snimke DVR raspored, upravljanje sukobima, izbrisati pokazuje na više prijemnika, te koristiti njihove tableta kao potpuno funkcionalan daljinski, ali mnogo na naše zaprepaštenje, to ne ' t imati moć da Heroes show vrijedan gledanja ponovno.

Nastaviti čitanje dish mreža pokreće Remote Access aplikaciju, donosi live TV i raspoređivanje na ipad

Dish mreža pokreće Remote Access aplikaciju, donosi live TV i raspoređivanje na ipad prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinac 2010 07:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar