četvrtak, 2. prosinca 2010.

Lineo's Warp 2 čizme za Fedora na Atom u 4 sekunde, MPC Data SwiftBoot se zagrijava ugrađenim Linuxom u instant

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/lineos-warp-2-boots-to-fedora-on-atom-in-4-seconds-mpc-datas/:
U redu, vi nas uhvatili. Mi smo odojak za brzim, nerealno optimiziran čizma puta . Fini ljudi na Linux za uređaje samo istaknuo dva glavna igrača na vidiku: Lineo's Warp 2, koja će uskoro lansirati, a MPC Data SwiftBoot, koja je sada dostupna. Obje od njih su manje "boot" i više "probuditi iz zimskog sna" vrsta stvar, ali većina pitanja su isti - i dalje morati dignuti kernelu, da li ili ne ste gonna naseliti sustav s snimljeno stanje kada bude spremna. Lineo je čizma gore Fedora Linux 12 na stroj Atom Z530, te je samo pritisnite 4,06 drugi znak - u odnosu na 54,72 drugi "normalni" čizma vrijeme na sustavu. U međuvremenu, MPC Podaci se ide nakon više od niše, ali je dobro: svoj SwiftBoot tech mogu dobiti linux gore i trčanje stvarne primjene na ugrađeni uređaj spreman za Renesas SuperH SH7724 procesor u pod drugi (0,982 sekundi, da se precizno). Ovaj jedan je da se vidi da se vjeruje, pa check out video nakon pauze. Naravno, to vam neće pomoći da ljubite svoje pokus PC ili Mac bilo više (iako Apple radi svoj vlastiti posao na taj problem sa svojim misnomered "instant on" značajka na MacBook Air, koji se budi iz hibernacije računala u nekoliko sekundi) , ali to je lijep pogled na ono što je doći.

Nastaviti čitanje Lineo's Warp 2 čizme za Fedora na Atom u 4 sekunde, MPC Data SwiftBoot se zagrijava ugrađenim Linuxom u instant

Lineo's Warp 2 čizme za Fedora na Atom u 4 sekunde, MPC Data SwiftBoot se zagrijava ugrađenim Linuxom u instant prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinca 2010 10:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Linux za uređaje | izvor SwiftBoot , Lineo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar