četvrtak, 2. prosinca 2010.

GameString demo svoje streaming, običaj World of Warcraft korisničko sučelje koje pohode na HTC Desire (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/gamestring-demos-its-streaming-custom-world-of-warcraft-ui-by-r/:
Mi još uvijek nismo spremni primijeniti oznaku "Gaming 3,0" ovdje (ili bilo što, za taj tvar), ali je unatoč hvali, GameString je odluka uvjerljiv slučaj za oblak-based igra vrijeme. Mi smo već vidjeli tvrtka donijeti World of Warcraft na Google TV , ali sada tvrtka predstavljajući svoje odvesti na izazov vidjeli smo nekoliko puta ranije - streaming glumiti verziju WoW na mobilni telefon. (Gotta get 'em iz kuće nekako.) Trik ovdje je pojednostavljen UI sloja koji čini za svaki dodir-friendly iskustvo, postoji proziran "thumbstick" mjesta i veće tipke za uroka. Postava u pitanju ovdje je njegova Adrenalin Host Server s oko 80 kilometara (zemljopisno) i HTC čežnja trčanje preko kućne mreže koji je 2Mbps dolje / gore 2Mbps. I dok je neke značajne zaostajanje i dijelove sučelja koji je još uvijek previše malen da se stvarno koristiti, to je još uvijek Alpha graditi da izgleda kao funkcionalna za sve, ali najintenzivnije trenutaka. uvjerite se nakon pauze.

Nastaviti čitanje GameString demo svoje streaming, običaj World of Warcraft korisničko sučelje koje pohode na HTC Desire (video)

GameString demo svoje streaming, običaj World of Warcraft korisničko sučelje koje pohode na HTC Desire (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinca 2010 13:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Droid Gamers | izvor YouTube | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar