četvrtak, 2. prosinca 2010.

Gaikai ulazi u zatvoreno beta, dobili smo ekskluzivni prvi pogled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/gaikai-enters-closed-beta-we-get-an-exclusive-first-look/:
To je Mass Effect 2, trčanje na netbook - Eee PC dioničko - s jednim core Atom CPU-a da se ne bi usudio da san zapravo obrade igru. To funkcionira jer sci-fi opera nije oporezivanje da je silicij na sve, nego debeo server milja daleko, streaming obrađuju i komprimirani video okvira izravno na 10,1-inčni ekran. To se zove Gaikai , a ako ste mislili to samo zvuči kao OnLive je drugo ime, da bih se polu-desno. Međutim, ova igra streaming usluga je radikalno drugačiji poslovni model koji ne košta igrača dime. Gaikai će vlast igra reklame koje jednostavno pustiti te igrati. Ako to zvuči kao ideju što biste željeli čuti više o tome, onda smo dobili poslastica za vas. Razgovarali smo s utemeljitelj David Perry o tome što možete učiniti uslugu, dobio ekskluzivni Hands-on sa zatvorenim beta, i opsežan video prohod za dizanje. Nakon pauze, pronaći ćete cijelu kašičica.

Nastaviti čitanje Gaikai ulazi u zatvoreno beta, dobili smo ekskluzivni prvi pogled

Gaikai ulazi u zatvoreno beta, dobili smo ekskluzivni prvi pogled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinac 2010 10:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar