četvrtak, 2. prosinca 2010.

BBC iPlayer za početak međunarodne rollout uz pretplatu uslugu na ipad

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/bbc-iplayer-to-start-international-rollout-with-subscription-ser/:
BBC.com direktor Luke Bradley-Jones pao je neko znanje na TV-voli svijet otkrivajući da iPlayer's globalno lansirati će se na "čista plaća pretplata model", koje treba slijediti nakon toga partnerstva s oglašivačima na "free" područja od britanske TV kečap usluge. Američki posebno je naveden kao jedan od prvih novih tržišta za pothvat, koji se očekuje da će otići živjeti u sredinom sljedeće godine. Osim znajući da ćete morati shell out da biste dobili svoj popraviti od Top Gear, Doctor Who i, erm, namirnica koje čine Milijarde, također ćete biti koji žele znati da je prva platforma za iPlayer izvan Velike Britanije će biti nitko drugi nego Apple-ipad. Što je to s Britance i ipad ?

BBC iPlayer za početak međunarodne rollout uz pretplatu uslugu na ipad prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinac 2010 03:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Plaćeni Sadržaj | izvor Prijenos | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar