četvrtak, 2. prosinca 2010.

OnLive uvodi u MicroConsole sa all-te-može-jesti igra plan za 10 dolara mjesečno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/onlive-ushers-in-the-microconsole-with-all-you-can-eat-game-plan/:
OnLive želi biti Netflix video igara, toliko je jasno , a danas je kotrljanje vanjska strana paušalni mjesečni cijenama plan nazvan PlayPack pomoći pečat posla. To će koštati 9,99 dolara mjesečno kada se pokreće 23. siječnja, daje pretplatnicima pristup leđa katalog četrdeset umirovljenika i indie naslova, uključujući i broj igara posve novo OnLive servis. Što je više, ako ste kupili tvrtke 99 dolara MicroConsole , da ćete dobiti pristup tom cijelom paušala katalog slobodni sve do formalnog pokretanja, što znači da ćete imati četrnaest pune igre odmah spreman za igru u trenutku kada boot it up. OnLive osnivač Steve Perlman nam govori da možete platiti mjesec-mjesec i otkazati PlayPack kad god želite, a OnLive će i dalje pohraniti savegames za punu godinu dana u slučaju da se odlučite da se vrate - ili ako želite da se miješati i podudaraju stan- stopa i la carte naslova bez gubljenja svoje dragocjeno napredak. Dakle, kada su oni MicroConsoles će stići? Ako ste bili među prvima kupiti, mogli biste dobiti vaš ovog vrlo poslijepodne, a Perlman kaže da postoje "tisuće i tisuće kutije" kupac sada. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje OnLive uvodi u MicroConsole sa all-te-može-jesti igra plan za 10 dolara mjesečno

OnLive uvodi u MicroConsole sa all-te-može-jesti igra plan za $ 10 mjesečno prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinac 2010 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar