ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Inhabitat tjedan u Green: 9 / 11 Memorijal dizajna, električni helikopter i laserskim svjetlima

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/inhabitats-week-in-green-9-11-memorial-designs-an-electric-he/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedna najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je tjedan u Green.

Danas dan odraz svitanja u New Yorku kao grad prepoznaje deset godišnjicu napada 11. rujna sa službenim predstavljanja Nacionalnog 9 / 11 Spomen na Ground Zero . Mirno iako je spomen svibanj biti, ona je imala burnu prošlost - ovaj tjedan ćemo predstavio sedam nerealiziranih projekata za WTC mjestu koje nikada neće vidjeti svjetlo dana, a mi je pogledati što se dogodilo s Daniel Libeskind u prvobitnim planovima za WTC Sloboda Tower . Mi također vidio zelene zgrade vinuti u Sydneyu predstavila Australije najzeleniji poslovnog tornja , saznali smo da je film novi Batman može biti sniman u rudnik soli u Transilvaniji , a mi uočiti nevjerojatna replika Trump Tower izgrađen od 65.000 LEGO kockica .

To je također rekordnih tjedan za zelene prijevoza kao prvi na svijetu s ljudskom posadom električni helikoptera poletjela i znanstvenici razvili svijetu najsitnijih električni motor . U međuvremenu, pedala-powered prijevoz dobio veliki poticaj kao herc pokrenula električni programa iznajmljivanje bicikla, iznajmljivanje u Londonu i Silverback predstavio niz bicikle sa izgrađen-in USB punjača za gadgete. Također donio vam najnovije vijesti iz ovogodišnjem Frankfurtskom auto kao Rimac zadirkivali predstavljanja svojih 1.000 konjskih snaga električni superautomobil i Audi i BMW- i predstavio vozila obdarena ultra svijetle sljedeći-gen laser svjetla .

Govoreći o sja primjera zelene dizajn, ovaj tjedan donijeli smo vam prvi pogled na kožu Samsung Galaxy koncept telefon, koja ima fleksibilni AMOLED zaslon koji može odustati da stane u vaš džep. Mi također vidio nekoliko nadahnuća načine za smanjenje otpada kao znanstvenici su radili na gorive ćelije koji generira moć, dok čišćenje nuklearnog ispadanje, mislim Geek donio nam je pametan skup Fridgeezoo zamrzivačem kućnih ljubimaca koje potiču djecu da štede energiju, a mi gledali na Sloan

Nema komentara:

Objavi komentar