ponedjeljak, 12. rujna 2011.

HP LaserJet TopShot Pro M275 skenira 3D objekte, ali samo u 2D grafike (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/hp-topshot-laserjet-pro-m275-scans-3d-objects-but-only-prints-in/:
Iz nekog razloga, HP razmišlja svoju malu tvrtku stvarno treba mogućnost skeniranja 3D objekata - što je razlog zašto je puštanje Pro TopShot LaserJet. "TopShot" je fancy naziv za sve-u-jednom-a nadvisuje ruku s visoke rezolucije kamere, koja objedinjuje šest slike (tri sa bljeska iz različitih kutova, a tri u uvjete osvjetljenja s različitim razine izloženosti) da oponaša studio- kao što je proizvod iz vatrenog oružja. Štoviše, zahvaljujući Biz karticu app, TopShot može skenirati i uvesti više posjetnica istovremeno. Također su uključeni Google Dokumenti integracije i oblak aplikacije, kao i uobičajene ePrint i AirPrint značajki, koje možete pokrenuti bez računala na 3,5-inčni zaslon osjetljiv na dodir. HP se ne govori o cijenama i dostupnosti, ali možete vidjeti prohod od TopShot nakon pauze.

Nastaviti čitanje HP LaserJet TopShot Pro M275 skenira 3D objekte, ali samo u 2D grafike (video)

HP LaserJet TopShot Pro M275 skenira 3D objekte, ali samo u 2D grafike (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. rujna 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Macworld | izvor HP (PDF) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar