ponedjeljak, 12. rujna 2011.

A 2011 TechCrunch poremetiti SF Hackathon Pobjednici su ...

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4F_yP-t8dvY/:
Disrupt Hackathon SF 2011

Više od 700 hakera prijavio i više od 400 ostao noći kako bi se s više od 130 hack na ovogodišnjem TechCrunch poremetiti Hackathon SF. Potaknut Doritos i RedBullu između ostalog, mnogi ambiciozni razvojni kodirano na SF Centru za dizajn Concourse Exhibition Center do 10:00 jutros, uzimajući na pozornicu nejasan očiju u 11:00 sati kako bi predstavili svoja postignuća u 60 sekundi spurts.

Prvih šest ekipa Hackathon izabrao naš odabir žirija imat će priliku predstaviti na TechCrunch ometalo u srijedu. Osim toga tu je pletora od sponzoriranih nagrada dati daleko, od TechCrunch poremetiti API sponzora Forda, Mashery, DOAT, Face.com i Eventbrite i drugima. Većina osobito, CrowdStar i Sibblingz udružili da svaku ponudu $ 250K za financiranje iznimnim pokušaja stvaranja mobilne društvene igre.

Salesforce je VP Open Cloud standarda Kevin maraka , Google Rohit Khare , Betfair je potpredsjednik Mobile inženjerstvo Raj Vemulapalli , OneTrueFan osnivač Eric Marcoullier i Ask.com-a direktor strojarstva, mobitel i platforme Vishal Shah kuhano nad osnovanosti svi 24 sata napore i došla se sa šest najviše dostojan.

Dobitnici nagrade u nastavku (možete provjeriti naše osoblje preuzima ovdje ).

FlickMunk - "Hipmunk za filmove", rekao je FlickMunk app vam pomaže u stopu pratiti i filmove.

Gainify - Gainify je čep koji vam omogućuje pretvoriti bilo Shopify trgovine u svakodnevno bavi web-mjesta.

Vrijeme Provjera - Google Kalendar plugin koji vam omogućuje da provjerite vrijeme planiranog događaja unaprijed.

ECCube - HTML5 3D suradnju

Nema komentara:

Objavi komentar