ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Svirati omogućen Glazba Dodirnite sustava krišom Pioneer, oslobađanje od dnevnog boravka kontrola

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/airplay-enabled-music-tap-systems-touted-by-pioneer-free-us-fro/:
Da tvoj oči na airplay pribor za vaš iPhone ili iPod touch? Pa, Pioneer je u potrazi će vam pomoći da povući okidač na jedan. Tvrtka je najavila novi set svirati sustava Glazba Taknite koji omogućavaju pristup svojim glazbenu biblioteku bez okovan na periferni. Spajanjem jedan od tih loših dječaka u vaš dom WiFi ili Ethernet mrežu, vi ćete biti u mogućnosti pristupiti cijelu iTunes knjižnica na raznim mjestima u vašem domu - nakon instalacije Apple Remote aplikaciju, naravno. Ostale značajke uključuju 2,5-inčni full-LCD zaslon u boji, Pandora, iHeartRadio, vTuner internet radio i Air Jam, koji omogućuje razmjenu popisa na vašem arsenalu tvrtke sustave Glazba slavine. Kada se ovaj par kapi u listopadu, imat ćete vaš izbor X-SMC-3-S za $ 400 ili više dotjeran, Bluetooth X-SMC4-Elite za 480 dolara. Možete uzeti zaviriti na Elite, zajedno s punim PR, nakon pauze.

Nastaviti čitanje svirati omogućen sustava Glazba Dodirnite krišom Pioneer, oslobađanje od dnevnog boravka kontrola

Svirati omogućen Glazba Dodirnite sustava krišom Pioneer, oslobađanje od dnevnog boravka kontrolu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 02:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink iPodNN | izvor Pioneer (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar