ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Uključen: igračke za smartphone igre generacije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/switched-on-a-toy-for-the-smartphone-gaming-generation/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , stupac o tehnologiji potrošača.

Prva stvar koju vrijedi napomenuti o Sifteo kocke - koja je nedavno postao dostupan za unaprijed naručiti na 149 dolara za starter paket od tri koji bi trebao početi isporučivati ​​ovog mjeseca - je da nisu geometrijski točno na svoje ime. Njihova četvornih površine sjediti na vrhu dubine koje su manje od polovice svoje strane duljinu, pa čak i slaganje dvije kocke ne će proizvesti trodimenzionalne simetrije. Oni su nešto manji od igre komade od puno više ograničen i manje skupo Scrabble Flash digitalne pismo uređenje igra koja je bila hit prošle blagdana.

Komada stane udobno između dva prsta za jednostavno gripozan, flipping i rearranging, koje ćete morati učiniti puno u različitim igrama. Oni su također dobre veličine zamjena za mnoge ručni igračke, podsjećajući jedan od overstuffed Mahjongg pločice, ali i sličan skupljen djeca 'abecedu blokovima ili igranje karata. Strane i leđa su inače neopisiv, osim za skup kontakata na stražnjoj strani se koristi za punjenje. Sifteo Kocke se naplaćuju preko njihove ladicu, što ih prikazuje kroz prozirne plastike vrh prostora za još tri kocke na 45 dolara svaki. Različite igre izvode različite razine imaju koristi od više od tri pločice, ali većina raditi sa starter set.

Nastaviti čitanje uključen: igračke za smartphone igre generacije

Uključen: igračke za smartphone igre generacije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. rujna 2011 19:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar