ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Engadget je smartphone Vodič za Kupnju: jesen 2011 izdanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadgets-smartphone-buyers-guide-fall-2011-edition/:
Shopping za novu smartphone je uzbudljiv i naporan iskustvo. Ona ima obećanje nešto bolje i strah od dvije godine predanost. Za ljubitelje gadgeta, to također uključuje zalivši preko naočale i mišljenja, i trošenje više od onoga što izlazi u kratkoročnom razdoblju. Kao što smo objaviti ovaj Vodič za Kupnju, mi lice potencijal preokreta u mobilnom prostoru. Samsung Galaxy S II lineup će stići na trima glavnim američkim prijevoznicima , sljedeći iPhone neprestano nazire u daljini , i nova generacija Windows Phone Prijave je blizu na nas. Možda ćete pitati: "Zašto bi itko kupiti smartphone danas, kad je nešto bolje dolazi sutra?" Prijatelji, to je blagoslov i prokletstvo mobilnom svijetu - uvijek postoji nešto bolje dolazi. Ne možete čekati zauvijek, ipak, i ako želite kupiti smartphone danas, mi smo ovdje kako bi proces lakše i pomoći vam napraviti informirani odluku.

Dok naši izbori su ponekad sporno, oni su potpomognuti s iskustvom koje možete osloniti na. Ako ste u potrazi za napraviti brzu odluku bez puno truda, možete budite uvjereni da je naša selekcija neće kormilariti vas u krivu. Ipak, savjetujemo vam da se školovati se prije nego što se odlučite na smartphone koji najbolje odgovara vašim potrebama. Naša grundirati serija je izvrsno mjesto za početak, gdje možete saznati više o dual-core procesora i mobilne prikazuje . Kao i uvijek, ti ​​si ohrabrio podijeliti svoje iskustvo u komentarima, a nadamo se da ćete se zabaviti unos svoj favorite, previše. Sjeti se samo da imamo 80 dolara strop za naš proračun odabira. U usporedbi s našim prethodnim Vodič za Kupnju , Samsung je počeo gubiti tlo, i dok Android održava dominaciju, to je pronašao neke neočekivane natjecanja. Znatiželjan vidjeti kako to odigrava? Čitajte dalje, kao što smo zaokružiti najbolji smartphone na dan.

Engadget Nastaviti čitanje o smartphone Vodič za Kupnju: jesen 2011 izdanje

Engadget je smartphone Vodič za Kupnju: jesen 2011 izdanje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 00:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar