ponedjeljak, 12. rujna 2011.

IBM Watson postavljena kako bi se borila za zdravstveno osiguranje, uzima 'Dijagnoza za 1.000 dolara'

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/ibms-watson-set-to-tackle-health-insurance-takes-diagnosis-fo/:
Nakon rješavanju vašeg tehničke podrške woes , glasoviti Watson kreće na grimase do industriji zdravstvenog osiguranja. To je pravo, IBM showstopper svi znamo i ljubavi za cupkanja trivijalnost kraljeve na Jeopardy je angažirao jednog od najvećih zdravstvenog osiguranja tvrtke u SAD-u. WellPoint Inc će iskoristiti sustava vratolomnom brzinom i zdravstvene zaštite podataka uz evidenciju pacijenata - omogućujući superračunalo voditi mogućnosti liječenja i propisati lijekove. Nakon provedene, podaci će biti u kombinaciji s tri izvora u nekoliko sekundi: pacijenta karta / zapise od liječnika, osiguravajuće društvo je pacijent povijest i medicinskog znanja da Watson već posjeduje. Program pilot će roll out iduće godine na broj od raka objekata, akademski medicinskih centara i onkologije prakse. Nema riječi, ali o tome kada Watson Medicinskog fakulteta će se početi prihvaćanja aplikacije.

IBM Watson postavljena kako bi se borila za zdravstveno osiguranje, uzima 'Dijagnoza za 1.000 dolara " prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 17:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Associated Press | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar