ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Ford električni E-bike koncept pakete Galaxy S II barovi, motor u kotača

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:
Ford E-bike koncept
Ford je već nas wowed s Evos koncept , ali slinkiest hibridni smo vidjeli do sada ovdje u Frankfurtu nije četiri kotača, ali dva. To je koncept bicikla iz Ford pod nazivom - čekati da - E-bike koncept. To omot električni motor ugrađen u prednji kotač koji može snage do maksimalne brzine od 25 km / h, potaknut 9.2Ah baterija. Ili možete snage konvencionalni način pedaliranje, okretni moment prenosi na stražnje kotače preko ugljika pojas. (Masnu lanci su tako prošlog stoljeća.)

Možda čak i više zanimljivo je ono što počiva se na upravljaču. Ne, to nije iDevice - osvježavajuće je Galaxy S II . Kroz neke prilagođeni softver, vozači će moći promijeniti suspenziju načina i naravno naplatiti monitora bateriju, da ne spominjem dobiti malo pomoći od Google plovidbe i možda pumpa neke Pandora previše. Riječ "koncept" u naslovu ovdje i mršavo okvira dizajn bi trebao dati trag o tome kada ta stvar će se vidjeti proizvodnje - vjerojatno nikada. No, mi ćemo se vratiti sa ažurirati ako ikad mijenja.

Ford električni E-bike koncept pakete Galaxy S II barova, motor u kolo prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 15:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar