ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Engadget pregled Ferrari budućnost hypercars na svjetski izbor za dizajn (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadget-previews-ferraris-future-hypercars-at-the-world-design/:
Ferrari je bio jedan od najuglednijih proizvođača automobila u svijetu od 1940-ih, ali to nije točno stečen tamo se krvarenje-rub. U ranim 60-ih, kada je stražnji motorima automobila brišući ljestvice u Formuli jedan, Il Commendatore - Enzo Ferrari - je odbio da se jedna utrka, slavno govoreći: "konja ne gurati kolica, zajedno sa svojim nos." Bilo bi puno ponižavajuće poraze prije njegova tvrtka konačno bi staviti da konja gdje pripada. Budući da rano usvojitelj, očito, nije bio prioritet. To je samo u posljednjih nekoliko godina, s automobilima poput Enza i 458 Italia, koje Ferrari je uistinu prihvatila modernog misljenja o fijuk-Bang tehnologije kako bi svoje automobile istinski brže - ne samo lakše voziti.

To je tek početak. Automobilska tehnologija je konačno počinje ubrzavati na način osobnih računalnih uređaja su u posljednjih nekoliko desetljeća. Novi način pogona su u kombinaciji s sve većim integrirane sustave i to je lako vidjeti što nas vodi prema generaciju automobila brže i još učinkovitije nego išta što još nisam vidio na cesti. Ferrari zove četiri kotača singularitet "hypercar", i da biste dobili ideju o tome što samo da automobil budućnosti može izgledati kao da pozivaju 50 momčadi dizajnera od glavnih sveučilišta širom svijeta da se natječu. Pridružite nam se kako smo pogled na neke od najboljih ostvarenja.

Nastaviti čitanje Engadget pregled Ferrari budućnost hypercars na svjetski izbor za dizajn (video)

Engadget pregled Ferrari budućnost hypercars na svjetski izbor za dizajn (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 13:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar