ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Smartphone izvan brod značajka telefona u Europi, Samsung vodi put

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/smartphones-out-ship-feature-phones-in-europe-samsung-leads-the/:
To je vjerojatno će se dogoditi prije ili kasnije, ali novo izvješće iz IDC to potvrđuje: Smartphone su sada izvan dostave značajka telefona u zapadnoj Europi. Prema statistici tvrtke, samo 20,4 milijuna značajka Prijave su dostavljaju na Starom kontinentu tijekom drugog kvartala ove godine, što predstavlja 29 posto smanjenje od Q2 2010. Kvartalni pošiljke smartphone, s druge strane, povećana za 49 posto na 21,8 milijuna jedinica, označavajući prvi put da ste nadmašili osnovne telefonske narudžbe. Smartphone također čine 52 posto svih mobilnih pošiljki, koje smanjila za tri posto, kolektivno - nešto IDC Franciscu Jeronima atribute, u dijelu, u Europi je brutalnim gospodarske klime i Nokia strmim pad (vidi grafikon). Na prednjoj OS, Android još jednom izašao na vrhu u regiji, zahvaljujući nevjerojatnih 352 posto iz godine u godinu porast isporuka, a Samsung kontrolira proizvodnju strane, s 33 posto europskog tržišta. Možete pronaći više IDC matematike u punom PR, nakon pauze.

[Hvala, Pauly]

Nastaviti čitanje Smartphone izvan brod značajka telefona u Europi, Samsung vodi put

Smartphone izvan brod značajka telefona u Europi, Samsung vodi put prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 06:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Moco Vijesti | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar