ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Mindjet kupuje Cohuman, na debi oblaka na temelju alat za suradnju Mindjet Connect

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cGgpn9DAMcc/:
mindjet

Puno najavama danas iz Mindjet , čiji je cilj pomoći ljudima da rade zajedno učinkovitije. Tvrtka je jutros najavio nadolazeći oblak-based servis nazvan Mindjet Connect, rad za upravljanje softver koji pomaže skupine rade zajedno prema zajednički ciljevi za vizualizaciju ideje i planove, upravljanje i dijeljenje datoteka i pružiti centralizirano čvorište za informacije dostupne u bilo koje vrijeme.

Mindjet Connect, koji će biti besplatno za relativno limitirano izdanje (više o tome u nastavku), bit će dostupan 22. rujna 2011.

Mindjet također najavljuje stjecanje i Cohuman , društvena zadaća-based web servis koji daje ljudima mogućnost da bolje koordinirati s kolegama na projektima i zadacima.

Uvjeti stjecanja nisu objavljeni.

Prema CrunchBase, Cohuman je podržalo gotovo 1,5 milijuna dolara u ranoj fazi financiranja od Jupitera Partneri, Diamond II ulaganja i faza kapitala. Tvrtka kaže da Cohuman će i dalje aktivno razvija kao samostalan proizvod.

Kasnije ove godine, puno Mindjet Connect integracije će uslijediti.

Čitanje prije blog postove , čini mi se kao Cohuman je jedina mogućnost da je lijevo je da se stečena nakon što nisu uspjeli prikupiti više sredstava.

Natrag na Mindjet Connect, koji će doći u obliku potpuni online servis i kao dodatak na Mindjet desktop i mobilne mapiranje klijenata .

Usluga će omogućiti web-based vizualne framework za snimanje i organiziranje ideja i informacija, kao i oblak-based upravljanje dokumentima i multi-user mogućnosti suradnje tako da timovi mogu raditi zajedno u stvarnom vremenu.

Mindjet Connect će biti ponuđena u tri izdanja: besplatno, poduzetništva i SP (više o njihovoj dostupnosti, mogućnosti i cijene kasnije).

Mindjet ima štand na našim poremetiti konferenciji održanoj ovog tjedna, gdje je tvrtka će koristiti podatke mapiranje snimanje i prikaz Startup Battlefield u realnom vremenu za snimanje svih ove godine najbolje startup parcela. Idi check it out, ako ste pohađaju!

Konačno, Mindjet je također najavio otpuštanje MindManager 2012 Professional za Windows, najnoviju verziju svog softvera vizualnih informacija . Značajke uključuju u stvarnom vremenu co-uređivanje, poboljšane informacija mape i novi desktop sučelje, pored svježe brainstorming značajke.

MindManager 2012 će integrirati s Mindjet Spojite se osigurati otvaranje dijeljenje MindManager karata s "tko, bilo gdje, na bilo kojem uređaju".

MindManager 2012 bit će dostupan 22. rujna za nadogradnju cijeni od 129 dolara i 399 dolara za nove kupce. Mi ćemo ponovno kada proizvod postane dostupan.


Nema komentara:

Objavi komentar