ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Nice Osvježavajući čašu Čista Pivo: Pintley donosi Socijalni Alati Za pivo Mišljenje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z3kQertHb98/:

Na ovaj dan veselja, veselja, i gotovo stalno pijanstvo, ne vi dugujete to za sebe da zagađuju svoje tijelo sa samo najfiniji stapanjem raži, ječma, hmelja i vode? Kao pivo znalac, ja polako sam odrastao i poboljšane svoje masivne obujam s redovitim uzimanje visoko-kaloričnu, high-hop piva u posljednjih nekoliko godina i do sada nije bilo izvor informacija piva - osim usmenom i ljepota je naljepnica raspoređene prije mene na uglu dućan - predložiti koje pivo je daleko superiorniji na svoje braće i sestara.

Do sada.

Unesite Pintley (ne, ja ću na umu, pint.ly koji ide na bit.ly ). Ova web stranica je oko od 2008, ali je još uvijek navodno u Beta. To je bio pokrenut kada osnivač Tim Noetzel doznao veličanstva europskih piva nakon što blitzed noć nakon noć na ALT u Baden-Württembergu u Njemačkoj.

Očajan da bi stvar koja je učinila Europu velik - naime redovito i ukupno uništenje duha kroz stalno konzumiranje alkohola - u SAD-u, on i posvećen tim tipplers izgrađen Pintley se kako bi ocijenili i komentira razne vrste piva.


Mreža je prilično osnovna: što se prijavite i stope piva. Pronađeno novi? Stick je u. otkrio onaj koji želite podijeliti s prijateljima? Tweet link. Međutim, to ne otvoriti svijet obrta piva na cijeli drugi publike, pretpostavljam, prosječni pivo pije će koristiti web saznati Bell Oberon je prilično darn veliko, dok boca snobs će otkriti da Porkslap Ale u može je samo o nebu.

Stranica je malo pust upravo sada, ali Noetzel et al su stvorili svojevrsni katalog fino piva i oni rade izravno s pivski rasti bazu podataka. Oni su također stvorili iPhone app za pijan u pokretu, a tu je i mobilne verzije web stranica.


U svijetu gdje je sve obilježeno sa Otaku kao opsesija, da je dobro otići na mjesto koje kaže: "To je, prema puno ljudi, okusa dobro." Umjesto detaljnih blar-de-blar o citrusa bilješke i Napalm nijanse na stražnjoj strani jezik dobijemo jednostavan, brojčani opis. I, najvažnije, možete koristiti web-mjesta da otkrijete više stvari za piće.

Tako remen ga natrag, to sisati dolje, i zuriti u svemir kao što ste dobili do živaca za razgovor na tu momak ili djevojka netko donio roštilj danas i čini se da se iz grada i svibanj ili svibanj ne imati nasmiješio vas na nekom trenutku tijekom protekle tri sata dok grabbing hamburger. Uostalom, kao veliki čovjek je jednom rekao, pivo je dokaz da nas Bog voli i želi da budemo sretni.

Bonus # 1 i bonus # 2

Nema komentara:

Objavi komentar