ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Google / Slide Tihi predstavio Nastaviti s nagradama - Socijalna natjecanja za novac

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VJvBXvyIC90/:

Slide skupina unutar Google je zauzet. Disco, skupine poruka app, tiho pokrenula još u ožujku. Zatim prošlog tjedna, Bazen stranka, foto grupa mobilnih usluga ušao u privatnom beta . I danas tim je opet s nagrada , servis koji očito ima za cilj povezati ljude s problemom na one s rješenje - za novac.

Pronađeno u Prizes.org (koji DotWeekly izvijestio da je Google osiguran još u travnju za Slide), nagrada je još uvijek u beta fazi testiranja. Ali, to je za javnost da koriste upravo sada - premda natjecanje stvaranje još pozvati samo. Jednostavno se prijavite sa Facebook ili Twitter (bez mogućnosti Google), i da ste spremni otići.

Nakon što se prijavite, youll 'biti prisutan sa strujom aktivnosti koje možete učiniti - kao što je stvaranje duša mixtape - za novac. Možete pratiti bilo koji od ovih natjecanja, ili svrdlo dolje u njih za više informacija. A možete poslati unose (rješenja) za svaki natječaj.

Svaki natječaj je rok za završetak. I oni mogu dobiti glasove od drugih korisnika. Korisnici također mogu dobiti nagrade poruke od drugih korisnika, te dobiti obavijesti za natjecanja oni su sljedeći.

Aspekt novac trenutačno je otvoren samo za korisnike s "kreditne povijesti", što znači da korisnici imaju sudjelovali u natjecanjima u prošlosti ili stvorili svoje vlastite. Transakcija, obrađeni su putem PayPal (opet, ne Google usluga - Checkout).

Ideja je prilično uvjerljiv, iako kao i obično, da ćete biti pod velikim pritiskom da bilo koji spomenuti Slide ili Google bilo gdje na stranici. Morate izbušiti u TOS da otkrijete da slajd, putem Googlea, je iza uslugu. S obzirom na nedostatak Google integracije, čini se da je ovo još jedan primjer Google daje Slide tim slobodno vladavine raditi što žele unutar tvrtke. Mislim, oni stvarno si pritom integracije Facebook Connect. Zanimljiv.


Nema komentara:

Objavi komentar