ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Quadrocopters reined u po Kinect remen, osjećamo se sigurnije već

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/quadrocopters-reined-in-by-kinect-leash-we-feel-safer-already/:
Kinect kontrolirani quadrocopter
Čini se kao narod na at leteći stroj Arena napokon počinju uhvatiti na - oni quadrocopters će ubiti sve nas. Srećom, nakon što je učeći ih kako žonglirati i taknite neke pjesme , istraživači su došli na svoje čula i staviti leteći strojevi na Kinect kontrolom uzici. Umjesto flitting o autonomno , četiri rotored noćne more su u režiji lutkara mašući rukama. Pokret je kontroliran od strane desne ruke, dok je podizanje lijevi kaže helikopterom učiniti malo lak udarac za gospodara zabavu, a zapovjednik pljeskati čini sjesti kao dobar malo štene. Najbolje od svega, ako ne dati bilo kakve ruke waving upute jednostavno lebdi i čeka dok ga reći drugačije. Na daljnje razmatranje, možda nam nije stvaranje vlastite ubojice, ali novi čovjekov najbolji prijatelj - nakon svega, oni ne jedu puno i ne mogu žvakati svoj daljinaca. Pogledajte video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Quadrocopters reined u po Kinect remen, osjećamo se sigurnije već

Quadrocopters reined u po Kinect remen, osjećamo sigurnije već prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 1:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Flying Machine Areni (YouTube) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar