ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

PlayStation Store, Qriocity vraća u Japan ovaj tjedan, završivši globalne PSN obnovu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/playstation-store-qriocity-returning-to-japan-this-week-comple/:
Sony ' Welcome Back "kampanja može imati privlači zatvoriti malo prerano , ali PlayStation Network neće dati svoj ​​puni povratak u Japan do kasnije ovog tjedna. Od 6. srpnja, Japanski igrači će opet biti u mogućnosti pristupiti PlayStation Store i Qriocity, donoseći kraj gotovo tri mjeseca suspenzije donijela nakon što je u travnju rasprostranjen podataka povrede . Ove usluge su već obnovili na druge dijelove svijeta, ali Sony naišao posebno tvrđe otpora u svoju domovinu, gdje vlasti zatražio osiguranje PSN sigurnosti prije nego što mu omogućuje da se ponovo pokrenu unutar njihovih granica. PlayStation Store je ostao dolje tijekom Sony pregovora s vladinim dužnosnicima, ali glasnogovornik tvrtke Satoshi Fukuoka, kaže te rasprave imaju napredne daleko dovoljno za punu usluge za nastavak. PSN je dugo očekivani povratak u Japan također će svoj ​​puni signal globalne obnove, što znači da je Sony napokon moći staviti sage za odmor - i pokušati zaboraviti o tome 170 milijuna dolara je izgubila u tom procesu.

PlayStation Store, Qriocity vraća u Japan ovaj tjedan, završivši globalne PSN obnove prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 5:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IDG News Service (Computerworld) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar