ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: IKEA je masivan solarni polja, klima kontroliranim odjeća i ultra-zelena jahte

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/inhabitats-week-in-green-ikeas-massive-solar-array-climate-c/:
Ljetno sunce punjenjem zelene tehnologije ovog tjedna Inhabitat izvijestio da IKEA zrcaljeno prebaciti na masivnim 65.000 četvornih podnožju solarne polja i dizajner Markus Kayser predstavila strašan samodostatan solarni laser cutter . Također je uočio pametan off-grid Tropicana jumbo plakat koji je juiced po narančama, a mi smo naučili o novim piezoelektričnim film koji bi mogao dovesti do prijenosna računala pokreće upisivanjem . Energenata arhitekture je također napravio naslovi kao SMIT najavio planove za izvaljati svoje Sunčev Ivy sustav na nekoliko zgrada i jedan dizajner predstavio planove za zelene energije otok dovoljno velik da na vlast Kopenhagenu.

Zelena prijevoz također posegnuo je za ovaj tjedan nebo kao sunce pogon Solar Impulse avion je napravio svoj ​​javni debi na Paris Air Show i EADS otkrio planove za inovativne sve-električni komercijalnih zrakoplova . Učinkovito Automobili su također pogodile ulice kao Leaf postao prvi električni automobil kako bi se borila štuka vrhuncu, a mi smo naučili da Porsche radi na novoj vrsti automobila koji su u mogućnosti da se pogon. Ako pedala-powered prijevoz je više vaše brzine nećete želite propustiti ovaj lijepi kinetičke energije, pohranjivanje Potenza vozila , i bili smo zapanjeni solarni panel-odjeven Emax Excalibur hibrid jahte .

U međuvremenu, mi zasjala svjetlo na zelenoj potrošačke elektronike ovaj tjedan kao što smo donijeli ste Mjeseca LED svjetla po uzoru na mjesec i Peter Rojas objasnio kako je razoran ga je držati gadgete punjača uključen u kao dio naše Pitajte Tech Geek stupca . Mi također dijele low-tech tablet koji je savršen za djecu, a mi predstavio novi tip klime pod kontrolom odjeću koja tuče ljetne vrućine. Na kraju, bili smo uzbuđeni da vidite Sprint pokrenuti natjecanje gdje možete reciklirati stare stanice kako bi rezultat Vespa skutera i eko smartphone, a donijeli smo vam sedam održivi dizajn za zeleniji Četvrti srpnja .

Nema komentara:

Objavi komentar