ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

IRIVER P8 igrač pops gore na ruskom mjestu, paketi golem baterije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/iriver-p8-player-pops-up-on-russian-site-packs-prodigious-batte/:
IRIVER P8
Prošlo je neko vrijeme od IRIVER zadnji ažuriran svoje P serije velikih ekrana prijenosni media player, - tako dugo, u stvari, da smo mislili seriji jednostavno bila u mirovini. Zamislite naše iznenađenje, kada je ovaj pet incher popped up na tvrtke ruske stranice, sportski dugačak popis podržanih formata datoteka, a čak i duže trajanje baterije (do devet sati video i 40 sati audio). P8 dolazi u 8 GB i 16 GB okusa, ali i pakete microSD utor za jedrenje protiv vjetra na dodatni prostor za pohranu. Niste ograničeni na promatranje isječke na 800 x 480 zaslon osjetljiv na dodir bilo, igrač ima HDMI priključak za guranje HD sadržaja izravno na TV. Naravno, da li ili ne ovaj polu-inča debeli, pola kilograma uređaj ikada čini da američku obalu ili koliko će koštati, kada to ostaje da se vidi. Check out galeriji tiska metak u nastavku.

Galerija: IRIVER P8

IRIVER P8 igrač pops gore na ruskom mjestu, paketi golem baterije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 15:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor IRIVER Rusija | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar