ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Apple dopustiti licencu bez virtualizacije OS X Lion, programeri rika s oduševljenjem

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/apple-to-allow-license-free-virtualization-with-os-x-lion-devel/:
Programeri i IT menadžeri imaju razloga za osmijeh danas, jer to izgleda kao Apple mijenja pristup virtualizacije . Prema Mac glasine, korisnici koji preuzmite klijent verzije OS X lava će biti u mogućnosti pokrenuti jedan ili dva virtualizirane kopije na jedan MAC-a, pomoću alata kao što su VMware ili Paralele . Ova funkcionalnost prvi pojavile s Leopard, ali je dostupan samo korisnicima koji je dobio skupi OS X Server licence. EULA za 10,7, međutim, sugerira da lav vlasnici neće trebati nikakve dodatne licence za prtljati dalje u alternativni OS svemira. To je vijest da poduzeće zajednica sigurno će dobrodošli, ali ćemo morati čekati malo duže prije vožnje lav u virtualnom carstvu, kasnije ovog mjeseca .

Apple dopustiti licencu bez virtualizacije OS X Lion, programeri rika s oduševljenjem prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 13:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor Mac glasine | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar