ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Galaxy tab 10,1 ažuriranje uskoro, uvodi TouchWiz u Honeycomb doba

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/galaxy-tab-10-1-update-coming-soon-ushers-touchwiz-into-the-hon/:
Galaxy tab 10,1 Ažuriraj
Taj " budući nadogradnje softvera "Samsung nam je obećao za 10,1 Galaxy tab je" uskoro ", navodi se tvrtke stranicu, iako, kada je točno" uskoro "može biti bilo tko je pogodak. Kada se ne pokreće curi svoj put na Sammy je škriljevac, to će biti donoseći sa sobom niz novih značajki, uključujući i onu Honeycomb izdanje TouchWiz koji je siguran da će jednako podjele kao smartphone pretka. To se, međutim, paket u neke lijepe funkcionalnosti, kao što su multimedijski prijenosnik za kopiranje i lijepljenje slika i videa, kao i tekst, i live ploča widget za povlačenjem u vijesti, vremensku prognozu, i ažuriranja od svoje društvene mreže. Ostale značajke koje ste navikli na Samsung uređaji dolaze zajedno za vožnju, uključujući i medije Hub za kupnju videa i najnovijih, intenzivna verzija Swype . Tu je i daljinsko praćenje i obrišite funkcija za one koji imaju tendenciju da napuste svoje gadgete iza sebe u Starbucks, a otključava USB, SD karticu, i HDMI funkcionalnost - s prikladnim priborom naravno. Provjerite izvor vode za još nekoliko detalja.

Galaxy tab 10,1 ažuriranje uskoro, uvodi TouchWiz u Honeycomb doba prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. srpnja 2011 20:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Samsung | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar