ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Caffenol pretvara Folgers u DIY film programer - kava bez kofeina neće učiniti (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/caffenol-turns-folgers-into-diy-film-developer-decaf-wont-do/:
Caffenol pretvara Folgers u DIY film programer - kava bez kofeina neće učiniti (video) Znali smo da instant kava je dobra za nešto. Ljudi na pravedan napraviti demoed prilično nova metoda za razvoj negative iz role crno-bijeli film - vi zapamtite film , zar ne? Poznat kao Caffenol, proces uključuje natucanje kućanskih tvari, uključujući vitamin C u prahu, instant kave (kofeina samo), dobar OLE H 2 O, i naslagati. Naravno, to nije tako jednostavno kao bacanje ove stvari u kantu s bljuzgavica role filma i to miješanje, ali to nije tako komplicirano, bilo. Ako ste obličje za nešto učiniti s tim trenutak kristalima, i još uvijek imaju ne-digitalni fotoaparat polaganje oko, hop na prošlost pauzu za homebrew udžbenik.

Nastaviti čitanje Caffenol pretvara Folgers u DIY film programer - kava bez kofeina neće učiniti (video)

Caffenol pretvara Folgers u DIY film programer - kava bez kofeina neće učiniti (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 4:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Napraviti | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar