ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

iPhone 4 prototip površina na eBay: + + + stanje, bi kupiti ponovno

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/iphone-4-prototype-surfaces-on-ebay-a-condition-would-buy-a/:
A uz to, tradicija se nastavlja. Svake godine ili tako, čini se da iPhone prototip nekih opisa uspije pronaći svoj ​​put na eBay, i tek nešto više od godinu dana nakon prvog iPhone 4 prototip je napravio svoj ​​put u javnosti pogled , dragocjeni predmet vidite gore je sada dostupan na javnu dražbu stranice. Prema našim saznanjima, ovo je prvi iPhone 4 prototip biti ponuđena na prodaju na eBay - barem od nekoga tko je zapravo kako se čini legitimnim i u posjedu uređaja je on / ona tvrdi da posjedujete - hvalisanje ugraviran 'DF1692' natpis u donjem desnom, propustio volumen gumb biljega i misteriozni 'XXGB' naljepnica oko leđa. Nažalost, mi smo rekli da se ne može aktivirati preko iTunes, a pojavljuju u AT & T SIM nije prodavatelj malo dobre. "Naravno, 810 dolara i raste, mi visoko sumnje takve trivijalne stvari će odvratiti od kolektora ponying gore. Hit izvor link kako biste dobili svoju ponudu u - znate, prije nego Appleov henchmen uvjeriti gospodina Donahoe povući utikač.

iPhone 4 prototip površina na eBay: + + + stanje, bi kupiti ponovno prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. srpnja 2011 18:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink To je moj sljedeći | izvor eBay | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar