ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

AT & T za ponuditi standardni osiguranje za iPhone vlasnici počinju 17. srpnja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:
Ako imate AT & T iPhone u svom posjedu, postoji dobra šansa da brzo smo pogled na raspolaganju osiguranja mogućnosti i primijetio oni ... dobro, tad na spendy strani. Big Blue je jedino rješenje zahtijeva 12 dolara mjesečno početne cijene - s obzirom da je prije odbitne dobiva factored u, mi jednostavno ne možemo zamisliti prodaje ga kao hotcakes. Plima i oseka pojavljuju se okreće, međutim, u skladu s AT & T službenu Internet stranicu, iPhone će biti podobni za Asurion Mobile osiguranje planira 17. srpnja. S ovim novim planovima, mjesečna cijene će olovni visak u mnogo više razumne 5 $, stavljajući ga ispod Verizon verzije. Još uvijek smo čekaju riječ o deductible, iako drugi smartphone na istu zaštitu plana zahtijevaju 125 dolara zamjenu naboja. Evo nedostatak: to je samo za prvih 30 dana nakon što je uređaj kupljen, što znači da svatko tko nabavio iPhone prije sredine lipnja htijenje ištanje to držati tih slučajeva i zaslon štitnici zalijepljen na široka. Tu je i nema intimne detalje o tome kakvu štetu pokriva - dobra stvar su te stvari tako da je teško uništiti , zar ne?

AT & T za ponuditi standardni osiguranje za iPhone vlasnici počinju 17. srpnja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor AT & T | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar