ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Samsung kapi (jedan) Apple patenta protutužbu

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lVa8L2-ZVZk/samsung-drops-one-apple-patent-countersuit.ars:

Nakon što je Apple tužio Samsung je još u travnju tijekom tvrdi da je korejski tvrtke Galaxy liniju pametnih telefona i tablets ripped off Appleov iPhone softver, hardver, i dizajn patenata Samsung uspio. To je podnio tužbe protiv Apple u Europi i Aziji , i to podnio protutužbu povrede patenta protiv Apple ovdje u SAD-u.

To je tužba brzo dobio messy, s obje strane zahtjevan pristup neobjavljenih prototipova druge hardverske kao dio predmeta i plamena off optužbe maltretiranju na svom protivnika. Danas, međutim, to je izvijestio da je Samsung odlučio odustati od svojih američkih protutužbu.

Prema Bloomberg , koji je dobio držite Samsung predst u Seulu, slučaj je zapravo smijenjen 30. lipnja. Otkaz će "streamline" Samsung-ov pravni broj predmeta, stoji u izvješću, ali Samsung će nastaviti u inozemstvu slučajevima i nastaviti progon ranije SAD-a protiv Apple.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar