ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

Whoworks.at pokazuje Tko In Your Network Croatia radove na stranicama koje posjećujete

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2FFw-w6XQOM/:


Konačno postoji razlog za mlade ljude da koriste LinkedIn ! Ako imate problema praćenje gdje su vaši prijatelji rade u ovom trenutnom startupgasm , WhoWorks.At je napravio za vas.

Pravedan preuzimanje datoteka Chrome nastavak i to će vam reći koji su u vašem Croatia mreži radi na bilo kojoj stranici ste trenutno pregledavate u krom, bilo da je to Facebook, Google, TechCrunch ili neke stealth početak. To je nevjerojatna.

Kada kliknete na Whoworks.at gumb na desnoj strani Chrome alatnoj traci, svoj ​​prvi prvi stupanj Croatia veze pokazat će se prvi, nakon čega slijedi vaš drugi i treći stupanj povezanosti. Također možete preklopni nastavak da biste vidjeli ljude koji su nedavno bili zaposleni ili promoviran u tvrtki koju posjećujete. Im 'ne šalite, ovo je božji dar, ako ste recruiter ili novinar / investitora .

Stvoritelj John Britton, koji je također razvijen od evanđelista u Twilio , planira na integriranju Whoworks.at s drugih usluga, uključujući Facebook i Rapportive, koji je bio inspiracija iza uslugu. Zanimljivo, Whoworks.at ne koristi javni Croatia pretraživanje API (non-existant usprkos velike potražnje ), ali umjesto toga pronalazi veze kroz okvir za pretraživanje na LinkedIn taj auto završi imena tvrtki.

Kaže Britton na njegov budućim planovima, "Ja sam bio u kontaktu s osnivačima Rapportive i što ste me stavili na njihov beta popis. Čim su javno dostupne API-ja plan kako bi se poboljšala funkcionalnost WhoWorks.At da će biti manje ovisna o LinkedIn. Osim toga htio bih dodati mogućnost zvijezda ljudi, pogledajte nedavne gmail razgovore, i uzeti bilješke o kontaktima. Facebook integracija će doći dalje niz liniju, ovisno o povratnim informacijama korisnika. "

Ooh, Facebook integracija ...

Za one od vas koji ne mogu čekati, poziva na prvi 250 TechCrunch čitatelji su dostupni ovdje . A ako ne to učiniti na vrijeme možete se prijaviti kao običan smrtnik za beta ovdje . Ne brinite, oni su prilično brzo odgovoriti.


Nema komentara:

Objavi komentar