ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

NVIDIA stjecanje bežični čip proizvođača Icera, udvostručenje dolje na-post-PC ere

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/nvidia-acquiring-wireless-chip-manufacturer-icera-doubling-down/:
NVIDIA žele steći bežični čip proizvođača Icera, udvostručenje-dolje na post-PC ere
NVIDIA , tvrtka usmjerena isključivo na jednom div grafičkih kartica za osobna računala, već je prilično uspješno re-pozicionirao kao igrač u svijetu mobilne grafike. Sada je spremna da stvarno tresti stvari, najavljujući usvajanje Icera. UK-temeljen poduzeće što ste vjerojatno nikada nije čuo ima liniju 3G i 4G baseband procesora korištenih u bežičnih uređaja i USB modema - pločice koje su, rekao je da se manje, fleksibilnije i učinkovitije od konkurencije iz Qualcomm i ST-Ericsson . Icera Čini se da su jako usredotočeni na LTE kasno, koji stavlja na NVIDIA dobro mjesto da se ne samo upravljati ono što se događa s podacima kada je unutar svoje next-gen telefon ili tablet, ali također kontroliraju samo kako se dobiva tamo u prvo mjesto. Budućnost Tegra SoC koje obrađuje bežični prijenos podataka previše? Boja nas zaintrigiralo.

Nastaviti čitanje NVIDIA stjecanje bežični čip proizvođača Icera, udvostručenje dolje na-post-PC ere

NVIDIA stjecanje bežični čip proizvođača Icera, udvostručenje dolje na-post-PC ere prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 10:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NVIDIA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar