ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

Switched On: RIM-shot

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/switched-on-rims-shot/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.
Slično kao svoje matične zemlje, Apple i RIM dijele mnogo zajedničkog, ali razliku u važnim načine. Obje tvrtke su među nekoliko koji svoj vlastiti software za svoje mobilne slušalice. Apple, osobno računalstvo pionir, vidi širenje tržišta pametnih telefona. RIM, smartphone pionir, vidi širenje tržišta u mobilno računalstvo. Gledajući tablets ponude, Apple je jednako čvrst u decrying 7-inčni zaslon kao što je RIM ga brani, a drugi kaže da je nastojao stvoriti ultramobile uređaj s playbook.

Apple dizajna proizvoda za potrošače koji imaju relevantnost za poduzeća. RIM dizajna proizvoda za poduzeća koja imaju relevantnost za potrošača. Ovo je također evidentno s playbook, koji je topline za svoj nedostatak izvornih e-pošte i kalendara opcije. RIM svjesno staviti na leđa plamenik jer je htio smiriti CIOs zabrinut zbog krađe podataka, iako je to značilo manje privlačan lansiranje proizvoda za potrošače. Još jedna paralela: RIM je pretrpjela kao AT & T kašnjenja u podržavanju Bridge , baš kao i Apple borio s AT & T podržava tethering na iPhone.

Nastaviti čitanje uključen: RIM-shot

Switched On: RIM-metak prvobitno pojavio na Engadget na ned, 8. svibanj 2011 20:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar