ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

Brammo kašnjenja borac Empulse električni motobike do 2012, teases novi prijenos tehnologije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/brammo-delays-flagship-empulse-electric-motobike-to-2012-teases/:
Loše vijesti za Brammo je električni motoristi: prema Asfalt i gumu, riječ je da je tvrtka je admiralski brod Empulse motocikl će sada biti odgođen do 2012, navodeći CEO Craig Bramscher odluku da se integriraju neke nove tehnologije prije lansiranja. Što bi to moglo biti? Pa, stranice spekulira da je to nešto za napraviti sa šest brzina integrirani električni prijenos (IET) koji Brammo nedavno je licencirala talijanska tvrtka SMRE, a ova tehnologija je već predstavljena na tvrtke uključe i Encite motocikle najavio prošlog tjedna. To je rekao, tu je i glasine da Brammo nije postigla svoj cilj pre-order od 1.000 jedinica, što bi svakako smisla za tvrtke odgoditi lansiranje na svodnik svoj 100mph vožnju. Pitali smo Stig za komentar, a on nije bio impresioniran.

Brammo kašnjenja borac Empulse električni motobike do 2012, teases nove prijenosne tehnologije prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 02:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Asfalt i gumu | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar