ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

Putem parnica, Mjesto FUD Creeps se na Android Kao što je dobro

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0ENECH9jblE/:

Oko tjedan i pol dana, napisao sam post obrani protiv Apple mjesto FUD se proširila. Zbog neke stvarne, ali manje pitanja (koja su već riješena ), Apple je u središtu toga. Tada fokus odmah činilo da pomak prema Googleu . Ako Apple "vas promatra" sa iPhonea, Google mora biti kao i sa Android uređaja, zar ne? Naravno - ako ste paranoični Looney koji ne shvaća kakva je situacija.

Naravno, ta skupina uključuje vlade Sjedinjenih Američkih Država. U nastojanju za neke zakonodavce da priložite svoje ime na te visoko publicirati pritužbe i tvrtkama, da ste pozvani svjedočiti rukovoditelji pred Kongresom. U utorak , one tvrtke će krenuti na ploči u Washingtonu odgovoriti na pitanja. Drugim riječima, Kongres će biti uzimajući Lokacija 101 brifingu.

Kao što sam napomenuo u prethodnom postu, pritisnite sigurno ne pomaže s bilo kojom od ove FUD - i može zapravo biti više od malo kriv za to. Nakon što je Apple FUD počeo širiti, tko drugi nego The Wall Street Journal počeli kopati u Google lokaciju pristupa kao dobro. Šokantno otkriće? E-poštu od Google voditelj projekta za suosnivač Larry Page ističući kako je važno za Google da imaju svoje mjesto baza podataka za Android.

Stoj. Čekaj, hoćeš reći da želite zadržati kontrolu i tehnologija koja je od vitalnog značaja za izradu lokacija usluge rade na svojim uređajima? Stop osuditi preše.

Naravno, WSJ koristi naslovom " Google Pozivi podatke o lokaciji "Vrijedne " što je dovelo do tisuću kasniji naslovi u drugim publikacijama, koji ga čitaju u namijenjen opak način. To samo u: Google želi znati gdje ste u svakom trenutku. I svoju djecu. I tvoj djed i baka - to je bitno kako se te priče su postavili za čitanje.

Da bi meso iz svojih članku malo s citat iz industrije stručnjak, WSJ doveo u Ted Stevens, direktor Skyhook Wireless, koji im je dao sočan (ali ne i stvarno sočan) citat o, opet, koliko je važno posjedovanje lokaciju sustav Google.

No Shit.

Izbor Skyhook predsjednik Uprave podupirati argument je upitna u najboljem slučaju. Skyhook trenutno tuži Google zbog ometanja s postojećim bežičnim ugovora i patentnih zahtjeva (od kojih su oba je navedeno u članku). U stvari, da je tužba je razlog ove interne e-pošte Google je došao na vidjelo u prvom mjestu.

Samo par dana prije, ovaj vrlo isti tužbe je temeljem članka ReadWriteWeb ispitivanje Google "otvorenost" zbog Skyhook odijelo. Redovni čitatelji će znati TechCrunch da nitko ne daje više Google govno za "otvorenog" stvari nego što mi je činiti. U najboljem slučaju, ja ga vidjeli kao čisto marketinških gluposti. U najgorem slučaju, ja ga vidjeli kao način da se osnažiti pohlepni prijevoznicima . No, tvrdnje izrečene u RWW's članku su šala.

To je apsolutno točno da je dobio Skyhook " pobijediti "na sudu prošlog tjedna kada Massachusetts Vrhovnog suda sudac odbio zahtjev za Google sažetak presude. Ali to samo znači da d

Nema komentara:

Objavi komentar