ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

WatchESPN app je sada na Android, go-nigdje uživo TV potoci i dalje ograničen na samo nekoliko pružatelja usluga

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/watchespn-app-is-now-on-android-go-anywhere-live-tv-streams-sti/:
WatchESPN app je sada dostupna za Android uređaje, čime je isti live video potoci ESPN kanala je sadržanu u svojoj debi na IOS-a prošlog mjeseca . Sučelje Čini se da je jednak, no trčanje to će zahtijevati instalaciju Adobe AIR na android 2,2 ili više uređaja (bez tablet optimizacije još i nema Honeycomb spominje u press release nakon pauze, no to je vjerojatno na popisu nakon ipad-optimiziranoj verziji kapi kasnije ovog mjeseca). Nedostaci su još uvijek isti, međutim, samo TV pretplatnika na ESPNNetworks omogućen usluga (Time Warner Cable, Bright House ili Verizon FiOS TV) može stream sve (ESPN, ESPN2, ESPN3 i ESPNU), dok one sa samo FiOS internet mogu pristupiti ESPN3, i svi ostali su zaključan vanjska strana u cijelosti. Ako imate pravo uslugu plan, kliknite na link ispod tržište za preuzimanje app (tu je još jedan app na tržištu zove Watch Free ESPN, ali mi vjerojatno bih izbjeći da za sada) besplatno.

Nastaviti čitanje WatchESPN app je sada na Android, go-nigdje uživo TV potoci i dalje ograničen na samo nekoliko pružatelja usluga

WatchESPN app je sada na Android, go-nigdje uživo TV potoci i dalje ograničen na samo nekoliko pružatelja usluga prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 16:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar