ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

Windows 7 Telefon ažuriranja Bing pronaći glazbu i barkodova, pružaju korak-mimo-okret uputstva i poslati govor-na-teksta SMS-a?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/windows-phone-7-updates-bing-to-find-music-and-barcodes-provide/:
Developeri su uzimajući puno igračaka uz Windowsi 7 Telefon je "Mango" release, ali postoji svibanj biti dodatni sitnica za redovite korisnike, previše - Microsoft navodno će dodati nekoliko mogućnosti da Bing u bliskoj budućnosti što bi moglo pokazati osobito korisnim. Prema najnovijim epizoda Windows Phone Dev Podcast - koja je bila domaćin Microsoft je Brandon Watson kao gost - novu funkciju pod nazivom Bing Audio će djelovati kao Shazam za prepoznavanje glazbe (i da će prodati Zune pjesme), dok je Bing Vizija će se koristiti vaš smartphone kamerom za čitanje barkodova i učiniti optičko prepoznavanje znakova, plus potencijalno pružiti podršku za prošireni stvarnost aplikacije. Tu je također navodno turn-by-turn glasovne upute za Bing Maps i domaći podcast player, i još jednu potencijalno uzbudljiva stvar - glas za tekst za slanje SMS poruka, bez podizanja prsta. Poslušajte sve o glasina na naš izvor vode, na samo oko 40-minuta oznaka.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Windows 7 Telefon ažuriranja Bing pronaći glazbu i barkodova, pružaju korak-mimo-okret uputstva i poslati govor-na-teksta SMS-a? prvobitno pojavio na Engadget na ned, 8. svibanj 2011 22:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPowerUser | izvor Windows Phone Dev Podcast | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar