ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: Gradovi u budućnosti, Aqua Star, i 0-60 u 3,4 sekundi ... s go-kart

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/inhabitats-week-in-green-cities-of-the-future-paper-gadgets/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Što će high-tech gradu izgleda budućnost? Ovaj tjedan Inhabitat donio vam doušnik zaviriti što su uzeli smo ekskluzivni pogled iznutra Abu Dhabi ugljik-neutralni Masdar City , koji je upravo otvoren za poslovanje. Također donio vam novi fotografije najvećih svjetskih drvene konstrukcije , a mi pjegavi nekoliko inovativnih solarni zgrada - Švedska-om fotonaponskih zupčanik zgrade i samoodrživim pod home koji može biti smješten na bilo kojem mjestu.

Zelena prijevoza također skinula sa eksplozije ovaj tjedan kao Linde E1 Electric Go-Kart postaviti Guinnessov svjetski rekord putujući 0 do 60 u 3,4 sekundi i sinergija je presavijeni-krila jedrilica avion najavio da planira da se natječu u CAFE Green Flight Challenge. Također smo vidjeli zelenija vozila brzina oko svijeta što je Francuska objavila planove za implementaciju flotu svih električnih odvoz smeća sljedeći tjedan, a Nissan je predstavio NV200 - New York City's taksi od sutra. A za one koji traže podvodni bijeg ovoga ljeta, ne propustite na Aqua Star - potopni električni skuter sposoban crtati ocean dubine.

U međuvremenu, ovaj tjedan smo showcased nekoliko high-tech gadgete koncept od papira - origami mobitela koji se savija u ravni komad kartona i prvi svjetski interaktivni rad računala . Također smo donijeli vam senzor rukavica koje bi mogle pomoći bolesnika oporavi kroz igre, a mi smo pokriveni pandži ožičen kuće namještaj koji donose novo značenje pojma geek šik - od interweb ležaljka napravljen od 1.100 metara koaksijalni kabel za analogni kaseta, stolica , do modernog računalnog miša izrađena od fine vune osjetio.

Inhabitat tjedan u Green: Gradovi u budućnosti, Aqua Star, i 0-60 u 3,4 sekundi ... s go-kart prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 8. svibanj 2011 21:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar